Vrouw in levensgevaar na wespensteek

WESTERLAND – Paniek op het Lutjestrand van Westerland woensdagmiddag toen een 53 jarige vrouw door een wesp werd gestoken en een allergische reactie kreeg. Omdat het een levensbedreigende situatie bleek te zijn werd ook met spoed de traumaheli opgeroepen meldt de Politie op facebook.
De trauma-arts wist de vrouw te stabiliseren waarna zij met  hoge spoed naar het ziekenhuis in Den Helder is afgevoerd. Hoe het nu met de vrouw gaat is onduidelijk, de wesp zelf heeft het avontuur niet overleefd.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs