Vrouw met spoed naar ziekenhuis na bijensteek

BARSINGERHORN – Een inwoonster van Barsingerhorn  is afgelopen dinsdag met spoed naar het ziekenhuis vervoerd toen zij werd gestoken door een bij, zelfs de traumaheli moest ter plaatse komen om de vrouw te stabiliseren.
De vrouw bleek allergies te zijn voor bijengif en toen zij rond kwart voor zes dinsdagmiddag werd gestoken door een bij werd de vrouw onwel en raakte in een shock. Toegesnelde ambulancepersoneel kregen de vrouw uiteindelijk met hulp van de arts die met de traumahelicopter meevloog stabiel waarna zij naar het ziekenhuis werd vervoerd.
Hoe het op dit moment met de vrouw is, is onduidelijk. Jaarlijk belanden tientallen mensen in het ziekenhuis na te zijn gestoken door een bij.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs