2°C | Amsterdam

Vrouw met spoed naar ziekenhuis na bijensteek

BARSINGERHORN – Een inwoonster van Barsingerhorn  is afgelopen dinsdag met spoed naar het ziekenhuis vervoerd toen zij werd gestoken door een bij, zelfs de traumaheli moest ter plaatse komen om de vrouw te stabiliseren.
De vrouw bleek allergies te zijn voor bijengif en toen zij rond kwart voor zes dinsdagmiddag werd gestoken door een bij werd de vrouw onwel en raakte in een shock. Toegesnelde ambulancepersoneel kregen de vrouw uiteindelijk met hulp van de arts die met de traumahelicopter meevloog stabiel waarna zij naar het ziekenhuis werd vervoerd.
Hoe het op dit moment met de vrouw is, is onduidelijk. Jaarlijk belanden tientallen mensen in het ziekenhuis na te zijn gestoken door een bij.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.