2°C | Amsterdam

VZV wint met zwartomrande wedstrijd tegen Bentelo

t VELD – De handbalvrouwen van eerstedivisionist VZV wonnen zaterdagavond in ’t Zijveld met 37-19 van Bentelo uit de Achterhoek. Maar de overwinning kende een diepzwarte rouwrand. Voor de wedstrijd werd een indrukwekkende minuut stilte gehouden vanwege het overlijden van VZV-jeugdlid Krissy de Graaf (9). Het meisje was ’s middags om het leven gekomen bij een ongeluk tijdens het paardrijden in de manege in Oudkarspel.
Coach Betty Plasmeijer: ”Echt een vreselijk ongeluk. De meiden zijn er stuk van. Maar we gaan tóch proberen er voor het publiek een leuke wedstrijd van te maken.” Dat lukte met name in de eerste helft. VZV stond binnen zeven minuten op 5-1. Djazzmin Trabelsi opende de score met twee treffers. VZV was oppermachtig en leidde bij rust met 20-7.
In de tweede helft leek de concentratie wat weg te ebben bij de Veltemer ploeg. Het einde kwam met 37-19. Maud Kruijer was met acht doelpunten het meest trefzeker. Djazzmin Trabelsi en Lotte Houtenbos waren beiden goed voor zes treffers.
De vreugde was ingetogen. Daarvoor was en is het enorme verdriet in het dorp te groot.
Bron: Schagen FM

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.