Wederom storing Afsluitdijk, zo kan het niet langer…

Den Oever – Door een technische storing van de Stevinsluizen bij Den Oever hebben veel automobilisten vanuit Friesland vanmiddag een uur vastgestaan op de Afsluitdijk (A7). Omdat het niet de eerste keer is dat een storing voor veel vertraging zorgt, pleit de VID voor de permanente aanwezigheid van een monteur op de Afsluitdijk.
Ook automobilisten zijn het na de zoveelste storing zat:  “Potverdorie. De A7 Afsluitdijk is een onbetrouwbare verbinding geworden. Dit kan toch zo niet!”

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs