Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt en maximaal 8 graden

Hollands Kroon – Vrijdag is het somber weer en vooral in de ochtend nevelig en plaatselijk ook mistig. In de middag maakt het Gooi kans op een opklaring. Het wordt op de meeste plaatsen niet warmer dan 7 tot 8 graden en de wind is matig uit het noorden tot noordwesten. In het weekeinde overheersen de wolken en zondag kan er een buitje vallen. Vooral op zaterdag is het met 6 graden koud
Ook de aankomende week blijft het grijs weer met veel bewolking maar de kans op neerslag is nihil. Kijken wij nog even verder vooruit dan zien wij aan het einde van de volgende week dat de temperatuur in de lift gaat raken. Zeker richting het einde van de maand lopen de temperaturen snel op naar 15 missschien wel 16 graden overdag.
eps_pluim_tt_06235

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs