Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt en regenachtig met kans op onweer

Hollands Kroon – Vandaag is het bewolkt en regenachtig. Later neemt de kans op hagel en onweer toe, maar in de middag klaart het soms ook wat op. Vanaf maandagavond is er kans op natte sneeuw.
Het wordt niet veel warmer dan circa 8 graden: in neerslag beduidend lagere temperaturen. De wind waait eerst uit het zuidwesten en is matig, aan de kust (vrij) krachtig. Later op de dag ruimt de wind naar het noordwesten en kan aan zee zowaar hard worden. Onaangenaam weer dus.

Dag Zonkans Neerslagkans Min. temperatuur Max. temperatuur Windrichting Windsnelheid
Ma 30% 90% 2 8 zw 4-5
Di 30% 90% 2 7 west 4
Wo 30% 80% 2 10 nw 4
Do 30% 80 % 3 9 west 3
Vr 30% 60% 2 11 zw 3
Za 30% 60% 5 12 zw 3
Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs