Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt en soms wat lichte motregen

Hollands Kroon – Na de zondvloed van gisteren vandaag een vrijwel droge maar wel zwaar bewolkte dag. De middagtemperatuur komt uit op zo’n 7 graden bij een matige wind uit het zuidwesten, 4Bft. Vanavond neemt de kans op neerslag iets toe en in de nacht naar maandag trekken er enkele buien over.
Maandag wordt een vrij onstuimige dag met veel wind maar het blijft wel zo goed als droog. Februari begint ook zeer warm voor de tijd van het jaar, de temperatuur loopt op naar zo’n 12 graden waar 4 graden normaal is. De wind is krachtig 6Bft maar met uitschieters naar 7 mogelijk even 8Bft.
Dinsdag is er weer ruimte voor de zon maar de wind blijft krachtig 6Bft. De temperatuur looopt op naar 9 graden en het blijft zo goed als droog. Vanaf woensdag neemt de kans op regen weer toe maar krijgt de zon nog wel ruimte om zich te laten zien. Na woensdag nemen wij weer afscheid van de zon en krijgen er regenachtig weer voor terug.
Het lijkt dus eerder herfst dan winter. En zeker de eerste week van februari blijft te warm. Of er daarna nog een winter komt. De langetermijn berekeningen laten wel een iets lagere temperatuur zien maar zeker geen winter.
eps_pluim_tt_06235

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs