Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt en soms wat lichte motregen

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hollands Kroon – Na de zondvloed van gisteren vandaag een vrijwel droge maar wel zwaar bewolkte dag. De middagtemperatuur komt uit op zo’n 7 graden bij een matige wind uit het zuidwesten, 4Bft. Vanavond neemt de kans op neerslag iets toe en in de nacht naar maandag trekken er enkele buien over.
Maandag wordt een vrij onstuimige dag met veel wind maar het blijft wel zo goed als droog. Februari begint ook zeer warm voor de tijd van het jaar, de temperatuur loopt op naar zo’n 12 graden waar 4 graden normaal is. De wind is krachtig 6Bft maar met uitschieters naar 7 mogelijk even 8Bft.
Dinsdag is er weer ruimte voor de zon maar de wind blijft krachtig 6Bft. De temperatuur looopt op naar 9 graden en het blijft zo goed als droog. Vanaf woensdag neemt de kans op regen weer toe maar krijgt de zon nog wel ruimte om zich te laten zien. Na woensdag nemen wij weer afscheid van de zon en krijgen er regenachtig weer voor terug.
Het lijkt dus eerder herfst dan winter. En zeker de eerste week van februari blijft te warm. Of er daarna nog een winter komt. De langetermijn berekeningen laten wel een iets lagere temperatuur zien maar zeker geen winter.
eps_pluim_tt_06235

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category