Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt en soms wat lichte neerslag

Hollands Kroon – Het weer voor vandaag ziet er grijs en grauw uit. De dichte bewolking staat de zon niet toe om zich te laten zien en uit deze bewolking zal soms wat lichte neerslag gaan vallen. .De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden bij een matige wind uit het zuiden tot zuidwesten, 4Bft. In de nacht naar zaterdag koelt het af naar 8 graden.
Het weekend verloopt wisselvallig, op zaterdag veel bewolking en 10 graden, op zondag is er meer ruimte voor de zon maar staat er een krachtige wind mogelijk tijdelijk een harde wind, 7Bft. Op zaterdag wordt het 10 graden en op zondag 9 graden.
De nieuwe week begint met veel bewolking en regen, vooral op maandag en dinsdag kan het stevig gaan plensen en op maandag staat er ook een harde wind met uitschieters naar 75km/u. De temperatuur blijft ook de volgende week onverandelijk te hoog voor de tijd van het jaar.
eps_pluim_tt_06235

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs