2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt en soms wat lichte neerslag

Hollands Kroon – Het weer voor vandaag ziet er grijs en grauw uit. De dichte bewolking staat de zon niet toe om zich te laten zien en uit deze bewolking zal soms wat lichte neerslag gaan vallen. .De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden bij een matige wind uit het zuiden tot zuidwesten, 4Bft. In de nacht naar zaterdag koelt het af naar 8 graden.
Het weekend verloopt wisselvallig, op zaterdag veel bewolking en 10 graden, op zondag is er meer ruimte voor de zon maar staat er een krachtige wind mogelijk tijdelijk een harde wind, 7Bft. Op zaterdag wordt het 10 graden en op zondag 9 graden.
De nieuwe week begint met veel bewolking en regen, vooral op maandag en dinsdag kan het stevig gaan plensen en op maandag staat er ook een harde wind met uitschieters naar 75km/u. De temperatuur blijft ook de volgende week onverandelijk te hoog voor de tijd van het jaar.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.