Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt en vrijwel droog

HOLLANDS KROON – Vandaag blijft het bewolkt, maar de neerslagkans is klein. De temperatuur komt uit op 16 tot 17 graden. Aan zee is het slechts 14 graden. De wind waait zwak uit het zuidwesten. Vanaf donderdag meer zon en een stuk warmer. In het weekeinde wordt het circa 22 graden. Wel neemt dan de kans op regen- en onweersbuien weer toe.
De komende dagen neemt de bewolking en neerslag toe in Wieringerwaard. Het is 19 °C overdag en de temperatuur ’s nachts stijgt tot 16 °C. De wind waait uit het noordoosten en is matig, windkracht 3. Vanaf dinsdag neemt de kans op neerslag weer af en daalt de temperatuur tot 15 °C overdag en 12 °C ’s nachts.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs