Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt en zo goed als droog

HOLLANDS KROON – Vandaag begint het met veel wolkenvelden of wat nevel, maar de zon breekt in de loop van de ochtend en in de middag soms goed droog. Ook in het noorden kan dat. Maxima van 15 graden aan zee tot 21 landinwaarts. Zwakke tot matige noordwestenwind. Vrijdag is een droge en rustige dag met vooral ’s middags zonnige perioden. Zaterdag neemt de kans op regen vanuit het zuiden langzaam toe. Daarna wisselvallig.
De komende dagen zijn er opklaringen en neemt de kans op regen toe in Hollands Kroon. Het is 16 °C overdag en de temperatuur ’s nachts stijgt tot 13 °C. De wind draait geleidelijk naar het westen en is matig, windkracht 3.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs