2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt, later meer zon


HOLLANDS KROON – Vandaag wordt een warme, en misschien wel de eerste warme dag van dit jaar. De middagtemperatuur schiet omhoog richting de 21 á 22 graden bij een matige wind uit het zuiden. Vanochtend is er nog veel bewolking maar breekt de bewolking en neemt de zon het stokje over. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar rond de 15 graden.

Het weer voor woensdag

Woensdag wordt zelfs nog warmer dan vandaag, gemiddeld 23 graden, een matige wind uit het zuiden maar de bewolking lost wel wat minder snel op dan vandaag en uit die bewolking kan zelfs een spatje gaan vallen.

Het weer voor de rest van de week

Regen… Zeer op donderdag en vrijdag gaat het regelmatig regenen. De wind draait naar het zuidwesten en neemt behalve vochtige lucht, ook lagere temperaturen met zich mee. Al valt de 17 graden op donderdag nog wel mee, dat is nog steeds boven normaal voor de tijd van het jaar. Vrijdag wordt het wel een stuk frisser met 14 graden en nog steeds regelmatig een bui.
Het weekend verloopt wisselvallig. Zon en bewolking wisselen elkaar af, en uit deze bewolking zal ook zo nu en dan wat neerslag gaan vallen. Met 15 graden op zaterdag en 16 graden op zondag is het  wat de temperatuur betreft wel gedaan.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.