Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt maar wel vrijwel droog

HOLLANDS KROON – Vandaag kan er nog een enkel buitje of wat lichte (mot)regen vallen. Over het algemeen is het echter droog. De wolkenvelden houden de overhand en het wordt niet warmer dan 15 graden. De noordwestenwind is matig, aan zee vrij krachtig, Vanaf woensdag geleidelijk hogere temperaturen. Later wel weer kans op een regen- of onweersbui.
De komende dagen zijn er opklaringen en neemt de kans op neerslag toe in Wieringerwaard, met zaterdag kans op onweer en zondag regen. De temperatuur stijgt tot 19 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 13 °C. De wind waait uit het noorden en is matig, windkracht 3. Na het weekend neemt de kans op zon weer af en wordt het overdag kouder met temperaturen rond 14 °C.
 

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs