2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt maar zo goed als droog

HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij wederom te maken met veel bewolking al lijkt in de middag de kans dat wij een glimp van de zon te krijgen zien aanwezig te zijn. De middag temperatuur loopt op naar 8 graden bij een zwakke wind uit het westen, 2Bft. In de nacht naar maandag koelt het af tot een graad of 3.

Het weer voor maandag

Maandag een zelfde weerbeeld als vandaag alleen wel meer kans op zon, de neerslag kans is en blijft verwaarloosbaar terwijl het met 6 graden een normale temperatuur voor de tijd van het jaar wordt behaald. De wind blijft zwak maar waait maandag uit het zuiden.

Het weer na maandag

Niet veel verandering, overwegend bewolkt met zo nu en dan een glimp van de zon, wel gaat de middagtemperatuur met gemiddeld 4 graden een stuk lager uitkomen en zeker op woensdag en donderdagnacht is er kans op nachtvorst.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.