Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt met later vanmiddag mogelijk wat lichte neerslag

HOLLANDS KROON – Vandaag is een herhaling van maandag, veel bewolking waaruit misschien een enkel drupje neerslag kan vallen, maar veel zal dit niet zijn. De meeste regen gaat weer in de oostelijke en zuidelijke provincies van ons land vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 19 graden bij een vrij zwakke tot matige wind uit het zuidwesten 2 á 3Bft. Vanavond neemt de kans op wat neerslag wel weer toe als er vanaf de Noordzee een lijn met buien onze kant op komt.
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Wieringerwaard. De temperatuur daalt tot 15 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 12 °C. De wind is matig, windkracht 4. Na het weekend neemt de kans op neerslag weer af en stijgt de temperatuur tot 20 °C overdag en 14 °C ’s nachts.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs