2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt met later vanmiddag mogelijk wat lichte neerslag

HOLLANDS KROON – Vandaag is een herhaling van maandag, veel bewolking waaruit misschien een enkel drupje neerslag kan vallen, maar veel zal dit niet zijn. De meeste regen gaat weer in de oostelijke en zuidelijke provincies van ons land vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 19 graden bij een vrij zwakke tot matige wind uit het zuidwesten 2 á 3Bft. Vanavond neemt de kans op wat neerslag wel weer toe als er vanaf de Noordzee een lijn met buien onze kant op komt.
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Wieringerwaard. De temperatuur daalt tot 15 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 12 °C. De wind is matig, windkracht 4. Na het weekend neemt de kans op neerslag weer af en stijgt de temperatuur tot 20 °C overdag en 14 °C ’s nachts.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.