2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt met regelmatig een bui


HOLLANDS KROON – Over het weer kunnen wij vandaag kort zijn, veel bewolking waaruit regelmatig wat neerslag zal vallen. De middagtemperatuur is met 9 graden hoog voor de tijd van het jaar en de wind is vrij krachtig tot krachtig en met vlagen hard waarbij er kans is op rukwinden tot 75km/u. In de nacht naar donderdag koelt het af naar 4 graden.

Het weer voor donderdag

Donderdag is het sterk wisselvallig, buien afgewisseld door perioden met zon maar ook is er kans op een klap onweer terwijl de kans op sneeuw ook aanwezig is. Met 5 graden is de temperatuur op een normaal niveau voor de tijd van het jaar en de wind waait uit het westen en is vrij krachtig tot krachtig 6Bft.

Het weer na donderdag

Na donderdag gaan wij een periode van kouder weer tegemoet. Vrijdag overdag 4 graden met een krachtige wind uit het westen, zaterdag en zondag overdag 2 graden en vanaf maandag komt de temperatuur niet meer boven het vriesput uit. De nachten zullen ook fors kouder gaan worden zeker vanaf aankomende maandag kan de temperatuur dalen naar richting de -6 tot -7.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.