2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt met soms een bui


HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking waaruit regelmatig wat neerslag kan gaan vallen maar veel zal het niet zijn. De temperatuur stijgt vandaag naar 7 graden bij een matige soms vrij krachtige wind uit het zuidwesten, 4 á 5Bft. In de nacht naar woensdag daalt de temperatuur naar 5 graden.

Het weer voor woensdag

Woensdag is het herfstachtig met vrij veel wind en regelmatig een bui. De temperatuur loopt op tot rond de 7 graden en in de nacht naar donderdag koelt het af tot rond het vriespunt waardoor de kans op gladheid in de vroege ochtend weer toe zal nemen.

Het weer na woensdag

Ook na woensdag blijft het overwegend bewolkt al neemt de neerslag kans wel af, donderdag en vrijdag wordt het overdag niet veel warmer dan een graadje of 3 en in de nacht naar vrijdag vriest het enkele graden. Het weekend is sterk wisselvallig met van tijd tot tijd een bui en een temperatuur van rond de 8 graden overdag.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.