2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt met soms wat regen

HOLLANDS KROON – Vandaag blijft het geruime tijd zwaar bewolkt met soms regen of buien. Onweer valt niet helemaal uit te sluiten. Aan het einde van de dag nemen de neerslagkansen af. De temperatuur stijgt naar 20 tot 21 graden en de wind is veranderlijk van richting en zwak tot matig van sterkte.
Het weer voor zaterdag
Het wordt morgen zonnig en zo goed als droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 22 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 18 °C.
Het weer voor na zaterdag
De komende dagen zijn er opklaringen en neemt de kans op regen af in Hollands Kroon. Het is 20 °C overdag en de temperatuur ’s nachts daalt tot 13 °C. De wind waait uit het westen en is matig, windkracht 3.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.