Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt met van tijd tot tijd een bui


HOLLANDS KROON – Ook vandaag beleven wij een grijze dag met van tijd tot tijd wat neerslag, maar echt veel zal er niet vallen. De middagtemperatuur blijft steken op een frisse 12 graden bij een matige soms vrij krachtige noordoostelijke wind waardoor het een stuk kouder zal aanvoelen.

Het weer voor woensdag

Ook woensdag is geen dag om in te lijsten, 14 graden overdag, van tijd tot tijd een bui en een matige tot vrij krachtige wind uit het oosten.

Het weer na woensdag

Vanaf donderdag komen wij in een rustiger weerbeeld, het gebied met neerslag trekt weg en opklaringen komen er voor in de plaats. Met 13 graden is het nog wel te koud voor de tijd van het jaar maar door de zon voelt het wel lekkerder aan.
De dagen daarna stijgt de temperatuur naar rond de 17 graden op zaterdag en zal vooral de zon veel aanwezig zijn.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs