2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – Bewolkte start, in de middag af en toe zon

HOLLANDS KROON – In de ochtend nog vrij veel bewolking en zelfs kans op mist, lokaal kunnen er zelfs mistbanken voorkomen. In de middag trekt de bewolking open en kunnen wij ook nog een glimp van de zon zien. De temperatuur loopt op naar 7 graden bij een zwakke wind uit het oosten.

Het weer voor dinsdag

Dinsdag wordt een overgangsdag naar kouder weer, met een middagtemperatuur van rond de 2 graden is het een stuk kouder dan de afgelopen dagen. De wind komt uit het oosten en voert koude lucht met zich mee en dat is zeker ’s nachts te merken als het tot onder het vriespunt gaat afkoelen.

Het weer na dinsdag

Woensdag eerst nog fris met overdag 3 graden en in de nacht rond -2, maar de wind draait overdag al naar het zuidwesten en zal minder koude lucht met zich meenemen naar onze regio. Donderdag alweer een vrij normale 6 graden.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.