Weerbericht Hollands Kroon – bewolkte start later ruimte voor de zon

HOLLANDS KROON – Na de neerslag van maandag, lokaal viel er zelfs meer dan 31mm, hebben wij ook vandaag eerst nog te maken veel bewolking waar soms wat lichte motregen uit kan vallen. Pas in de middag klaart het wat op en zal de zon wat ruimte krijgen om zich te laten zien. De middagtemperatuur loopt op naar 20 graden bij een matige wind uit het zuidwesten, 3Bft.
De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en is het wisselvallig in Hollands Kroon. Overdag wordt het ongeveer 19 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 15 °C. De wind draait geleidelijk naar het westen en is matig, windkracht 4. Na het weekend neemt de kans op neerslag weer af.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs