2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkte start later zonnig

HOLLANDS KROON – Vandaag starten wij de dag met nog wat bewolking maar aan het einde van de ochtend zal de zon zich laten zien en zal vanmiddag goede zaken doen. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden bij een zwakke wind uit het oosten, 2Bft.

Het weer voor zondag

Zondag is het zonnig maar met 2 á 3 graden ook koud voor de tijd van het jaar. De wind is zwak en waait uit het oosten. In de nacht naar maandag kan het matig gaan vriezen , -4 graden gemiddeld.

Het weer na zondag

De komende dagen is het zonnig en zo goed als droog in Medemblik. Overdag wordt het ongeveer 5 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond -1 °C. De wind draait geleidelijk naar het zuiden en is matig, windkracht 3. Vanaf donderdag neemt de kans op zon af en stijgt de temperatuur tot 10 °C overdag en 8 °C ’s nachts.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.