Weerbericht Hollands Kroon – bewolkte start later zonnig

HOLLANDS KROON – Vandaag starten wij de dag met nog wat bewolking maar aan het einde van de ochtend zal de zon zich laten zien en zal vanmiddag goede zaken doen. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden bij een zwakke wind uit het oosten, 2Bft.

Het weer voor zondag

Zondag is het zonnig maar met 2 á 3 graden ook koud voor de tijd van het jaar. De wind is zwak en waait uit het oosten. In de nacht naar maandag kan het matig gaan vriezen , -4 graden gemiddeld.

Het weer na zondag

De komende dagen is het zonnig en zo goed als droog in Medemblik. Overdag wordt het ongeveer 5 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond -1 °C. De wind draait geleidelijk naar het zuiden en is matig, windkracht 3. Vanaf donderdag neemt de kans op zon af en stijgt de temperatuur tot 10 °C overdag en 8 °C ’s nachts.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs