Weerbericht Hollands Kroon – buien met kans op onweer

Hollands Kroon – Woensdag komt de zon nu en dan tevoorschijn. Er ontstaan echter ook enkele winterse buien met kans op onweer. De temperatuur bedraagt circa 7 graden en de zuidwestenwind wordt aan de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard. Van donderdag tot en met zondag blijft het wisselvallig. De zon laat zich echter ook geregeld zien.

In de nacht naar donderdag is het overwegend bewolkt en aanvankelijk meest droog, lokaal kan er een mistbank ontstaan. De tweede helft van de nacht kan het vooral in de zuidelijke helft van het land nu en dan regenen. De neerslag kan vergezeld gaan van natte sneeuw, in de Limburgse heuvels mogelijk ook wat sneeuw. De temperatuur loopt uiteen van dichtbij het vriespunt in het noordoosten tot enkele graden erboven in het zuiden van het land. De wind is zwak tot matig en komt uit een zuidwestelijke richting.
Donderdagochtend is het nog bewolkt met hier en daar wat winterse neerslag. In de namiddag wordt het nagenoeg overal droog en kan de zon tevoorschijn komen. De middagtemperatuur ligt rond een graad of 6. De wind wordt tijdelijk zwak en veranderlijk, later noordelijk met in het zuidwestelijk kustgebied kans op een krachtige en misschien harde noordwestenwind. (Bron: KNMI)
eps_pluim_tt_06235

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs