2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – buien, opklaringen

HOLLANDS KROON – Vandaag vallen er enkele buien, maar in de middag wordt het overwegend droog met nu en dan zonneschijn. De temperatuur loopt op naar 18 tot 19 graden. De wind waait uit het noordwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Het weer voor woensdag
Het wordt morgen geleidelijk zonniger en het blijft zo goed als droog in Hollands Kroon, met morgenochtend nog wel kans op een regenbui. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 17 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 14 °C.
Het weer voor na woensdag
De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en neemt de kans op regen af in Hollands Kroon. De temperatuur stijgt tot 19 °C overdag en 17 °C ’s nachts. De wind draait geleidelijk naar het zuidwesten en is vrij krachtig, windkracht 5. Vanaf zondag neemt de kans op neerslag af en wordt het overdag warmer met temperaturen rond 25 °C.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.