2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – dag herfst, hallo winter of toch niet..

Hollands Kroon – Deels is het wel waar, de herfst trekt zich tijdelijk even terug naar het zuiden om Koning Winter weer wat ruimte te geven maar niet voldoende om de schaatsen onder te kunnen binden. Vandaag hebben wij te maken met zonnige perioden en een matige zuidoostelijke wind, 3Bft. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden en in de nacht naar zaterdag koelt het af tot rond het vriespunt. Tijdens zonsopkomst kan het dan afkoelen tot onder het vriespunt waardoor de kans op gladheid weer gaat toenemen.
Het weekend verloopt wisselvallig, zaterdag nog ruimte voor de zon en droog bij een temperatuur van rond de 6 graden, op zondag ziet het weer er heel anders uit. Dan komt er meer bewolking onze kant op waaruit ook soms wat lichte neerslag kan vallen. De temperatuur loopt op naar 6 graden bij een matige wind uit het oosten tot noordoosten, 4Bft.
In de nacht van zondag op maandag maakt de regen plaats voor winterse neerslag in de vorm van (natte) sneeuw. Maandag overdag is er weer ruimte voor de zon en schommelt de temperatuur rond de 6 graden overdag en rond het vriespunt in de nacht. Later volgende week duikt de temperatuur ’s nachts onder nul en overdag komt de temperatuur niet boven de 4 graden uit. Deze wat koudere periode zal dan een dag of 4 duren, daarna gaat de temperatuur weer richting de 8 graden overdag en boven nul in de nachten.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.