Weerbericht Hollands Kroon – dag herfst, hallo winter of toch niet..

Hollands Kroon – Deels is het wel waar, de herfst trekt zich tijdelijk even terug naar het zuiden om Koning Winter weer wat ruimte te geven maar niet voldoende om de schaatsen onder te kunnen binden. Vandaag hebben wij te maken met zonnige perioden en een matige zuidoostelijke wind, 3Bft. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden en in de nacht naar zaterdag koelt het af tot rond het vriespunt. Tijdens zonsopkomst kan het dan afkoelen tot onder het vriespunt waardoor de kans op gladheid weer gaat toenemen.
Het weekend verloopt wisselvallig, zaterdag nog ruimte voor de zon en droog bij een temperatuur van rond de 6 graden, op zondag ziet het weer er heel anders uit. Dan komt er meer bewolking onze kant op waaruit ook soms wat lichte neerslag kan vallen. De temperatuur loopt op naar 6 graden bij een matige wind uit het oosten tot noordoosten, 4Bft.
In de nacht van zondag op maandag maakt de regen plaats voor winterse neerslag in de vorm van (natte) sneeuw. Maandag overdag is er weer ruimte voor de zon en schommelt de temperatuur rond de 6 graden overdag en rond het vriespunt in de nacht. Later volgende week duikt de temperatuur ’s nachts onder nul en overdag komt de temperatuur niet boven de 4 graden uit. Deze wat koudere periode zal dan een dag of 4 duren, daarna gaat de temperatuur weer richting de 8 graden overdag en boven nul in de nachten.
eps_pluim_tt_06235

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs