2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – de zomer komt terug

HOLLANDS KROON – Vandaag is het nog even doorbijten wat het weer betreft. Veel bewolking waar van tijd tot tijd wat neerslag uit kan vallen, een middagtemperatuur die niet veel hoger dan 17 graden gaat worden en een vrij krachtige wind uit het zuidwesten.
Het weer voor vrijdag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter en het blijft wisselvallig in Hollands Kroon, met morgenochtend en morgenmiddag regen. De temperatuur stijgt tot 17 °C en de wind is vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 18 °C.
Het weer na vrijdag
De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en blijft het droog in Hollands Kroon. De temperatuur daalt tot 18 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 17 °C. De wind draait geleidelijk naar het noordwesten en is matig, windkracht 4.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.