Weerbericht Hollands Kroon – droge start, tegen de avond kans op (zware)onweersbuien

Hollands Kroon – De dag begint droog met geregeld zonneschijn. In de middag en avond neemt de kans op enkele fikse regen- en onweersbuien toe. De buien kunnen lokaal veel neerslag veroorzaken en tevens is hagel mogelijk. Het kwik loopt op naar tussen 20 en 23 graden. Vlak aan de kust en in de Noordkop in de middag enige afkoeling door een noordenwind. In het algemeen waait de wind matig uit het noordoosten. Zondag opnieuw forse onweersbuien.
De komende dagen zijn er opklaringen en is de kans op neerslag hoog in Wieringerwaard, met zondag kans op onweer en maandag regen. Overdag wordt het ongeveer 18 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 14 °C. De wind draait geleidelijk naar het oosten en is matig, windkracht 3. Vanaf woensdag neemt de kans op neerslag weer af.
 

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs