2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – droge start, tegen de avond kans op (zware)onweersbuien

Hollands Kroon – De dag begint droog met geregeld zonneschijn. In de middag en avond neemt de kans op enkele fikse regen- en onweersbuien toe. De buien kunnen lokaal veel neerslag veroorzaken en tevens is hagel mogelijk. Het kwik loopt op naar tussen 20 en 23 graden. Vlak aan de kust en in de Noordkop in de middag enige afkoeling door een noordenwind. In het algemeen waait de wind matig uit het noordoosten. Zondag opnieuw forse onweersbuien.
De komende dagen zijn er opklaringen en is de kans op neerslag hoog in Wieringerwaard, met zondag kans op onweer en maandag regen. Overdag wordt het ongeveer 18 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 14 °C. De wind draait geleidelijk naar het oosten en is matig, windkracht 3. Vanaf woensdag neemt de kans op neerslag weer af.
 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.