Weerbericht Hollands Kroon – eerst nog buien, later opklaringen

HOLLANDS KROON – Vandaag start met eerst nog een paar flinke buien maar vanuit het westen komen opklaringen onze kant op en gaat het stoppen met regenen en ontstaan er stapelwolken.

Vrijdagmiddag is het dan een komen en gaan van wolken afgewisseld door zonnige perioden maar het blijft wel zo goed als droog. De wind waait uit het westen en is vrij krachtig 5Bft maar kan bij vlagen hard, 7Bft, zijn. De temperatuur loopt op naar een frisse 17 graden. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar 13 graden, vrij normaal voor de tijd van het jaar.

Het weekend verloopt droog maar wel met veel bewolking. Zaterdag 18 graden, zondag 20 graden en op beide dagen een matige tot vrij krachtige wind op zaterdag en een matige wind op zondag waaiend uit het westen tot zuidwesten.

Na zondag verandert er maar weinig aan het weerbeeld, wolken, zon en overdag een temperatuur van net boven de 20 graden en een matige wind uit het westen/zuidwesten. De nachttemperaturen komen iets hogeruit zo rond de 15 graden. 

Voor meer weer, kijk op de website van ons weerstation.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs