2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – eerst nog veel wind en regen, later ook opklaringen

Hollands Kroon – Het weer voor vandaag is eerst nog kompleet herfstachtig, veel wind en ook nog een paar fikse regenbuien. Later op de dag komen er meer en meer opklaringen boven onze regio waardoor de zon ook nog even kans krijgt om te schijnen. De temperatuur loopt op naar 8 á 9 graden bij een vrij krachtige wind uit het westen, 5Bft. In de nacht naar zondag daalt de temperatuur naar 4 graden.
Zondag veel bewolking en wat lichte motregen, de temperatuur loopt op naar 7 graden bij een matige wind uit het zuidwesten, 4Bft. De nieuwe week start onstuimig met veel wind op maandag, zelfs kans op (zware) rukwinden. De temperatuur loopt op naar 12 graden.
Na maandag komen wij in wat rustiger weer terecht, er is meer ruimte voor de zon en de temperatuur zal ook later in de week wat lager gaan uitpakken. Dinsdag nog 10 graden, woensdag zo rond de 7 graden, nog steeds veelste warm voor de tijd van het jaar.
eps_pluim_tt_06235
 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.