Weerbericht Hollands Kroon – eerst nog veel wind en regen, later ook opklaringen

Hollands Kroon – Het weer voor vandaag is eerst nog kompleet herfstachtig, veel wind en ook nog een paar fikse regenbuien. Later op de dag komen er meer en meer opklaringen boven onze regio waardoor de zon ook nog even kans krijgt om te schijnen. De temperatuur loopt op naar 8 á 9 graden bij een vrij krachtige wind uit het westen, 5Bft. In de nacht naar zondag daalt de temperatuur naar 4 graden.
Zondag veel bewolking en wat lichte motregen, de temperatuur loopt op naar 7 graden bij een matige wind uit het zuidwesten, 4Bft. De nieuwe week start onstuimig met veel wind op maandag, zelfs kans op (zware) rukwinden. De temperatuur loopt op naar 12 graden.
Na maandag komen wij in wat rustiger weer terecht, er is meer ruimte voor de zon en de temperatuur zal ook later in de week wat lager gaan uitpakken. Dinsdag nog 10 graden, woensdag zo rond de 7 graden, nog steeds veelste warm voor de tijd van het jaar.
eps_pluim_tt_06235
 

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs