Weerbericht Hollands Kroon – genieten van warme nazomerdag

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HOLLANDS KROON – Vandaag nog even lekker genieten van een mooie nazomerdag waarbij de middagtemperatuur weer oploopt richting de 23, mogelijk 24 graden. de wind is matig soms vrij krachtig en waait uit het zuidwesten. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar een graad of 16.

Donderdag is ook nog een mooie warme nazomerdag met een middagtemperatuur van rond de 23 graden, maar het is ook direct de laatste nazomerdag voor deze maand. ’s Avonds trekt de bewolking al dicht en kan er al een buitje gaan vallen. Dit gaat zeker in de nacht naar vrijdag gebeuren en dan draait ook de wind naar het westen en trekt fors aan naar 6BFt met vlagen van 7Bft.

Vrijdag gaat een echte herfstdag worden, veel wind en regen een middagtemperatuur van maximaal 15 graden maar tijdens een bui zelfs nog lager zo rond de 13 graden. De geschatte hoeveelheid neerslag kan lokaal oplopen tot een 9 á 10mm. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar een graad of 12.

Het weekend verloopt nat en fris, zaterdag overdag een graad of 15 met een matige tot vrij krachtige wind en soms een bui, zondag gaat volgens de laatste berekeningen een kletsnatte dag worden met een geschatte neerslaghoeveelheid van lokaal rond de 11mm. De middagtemperatuur is met 16 graden aan de frisse kant te noemen. 

Na zondag is maandag ook nog een dag met veel wind en kans op een bui en een middagtemperatuur van rond de 14 graden. Daarna knapt het weer iets op maar blijft de middagtemperatuur schommelen zo rond de 15 á 16 graden.

Voor meer weer kijk je op de website van ons weerstation

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category