2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – heerlijk lenteweer met soms wat sluierbewolking


HOLLANDS KROON – Vandaag schijnt de zon, maar er trekken ook velden sluierbewolking over. De temperatuur loopt op naar 17 graden. Wel doet het wat schraal aan want de lucht is droog en de oosten- tot zuidoostenwind wordt matig en in de kustgebieden en op het IJssel- en Markermeer vrij krachtig. 

Het weer voor maandag

Maandag is het weerbeeld geheel anders, veel bewolking, soms wat zon en van tijd tot tijd vallen er enkele buien. De middagtemperatuur blijft steken bij 13 graden terwijl de wind draait naar het zuidwesten en is matig 4Bft.

Het weer na maandag

Dinsdag vrijwel droog en meer zon, met 14 graden is het iets warmer dan maandag terwijl de wind draait naar het noordoosten en het frisser aanvoelt door de matige wind. De rest van de week blijft het wisselend bewolkt en wisselen wolken en zon elkaar af. De middagtemperatuur ligt zo rond de 14 graden bij een matige soms vrij krachtige wind uit het oosten tot noordoosten.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.