2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – herfstachtig met soms stevige buien

HOLLANDS KROON – Vandaag komt het vooral in de ochtend nog tot flinke buien met onweer. In de middag zakt de buiigheid in en laat de zon zich vaker zien. Het wordt echter niet warmer dan 17-18 graden. De wind gaat uit het noordwesten waaien en is matig van sterkte. 
Het weer voor donderdag
Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 16 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 14 °C.
Het weer na donderdag
De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en neemt de kans op regen af in Hollands Kroon. Het is 19 °C overdag en de temperatuur ’s nachts stijgt tot 17 °C. De wind waait uit het westen en is vrij krachtig, windkracht 5. Vanaf zondag neemt de kans op neerslag af en wordt het overdag warmer, maar ’s nachts kouder.
 

Related Articles

Wie houdt er niet van hagelslag? Deze heerlijke Hollandse lekkernij is perfect als ontbijt of als tussendoortje en is er in tonnen verschillende smaken.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.