2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – In de ochtend kans op een (winterse) bui vanmiddag zonnige perioden

Hollands Kroon – is er kans op een enkele (winterse) bui maar in de middag is het overwegend droog met geregeld zonneschijn. De temperatuur loopt op naar 6 tot 7 graden. De matige noordwestenwind krimpt in de avond naar het zuiden.

Vrijdag overdag trekt de neerslagzone noordoostwaarts. Dieper landinwaarts valt er eerst natte sneeuw. Dit neerslaggebied verlaat in de avond het noorden, maar tegelijkertijd bereikt een ander neerslaggebied het zuidoosten en oosten. Ook hier kan (natte) sneeuw vallen. De maxima liggen tussen 4 graden in het noordoosten en 6 graden in het zuidwesten. In sneeuw daalt de temperatuur naar circa 1 a 2 graden. De zuidoostenwind is matig tot vrij krachtig, aan de noordkust krachtig. Van het zuidwesten uit begint de wind al af te nemen en in de avond wordt de wind hier zwak en veranderlijk.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.