2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – kans op een bui

HOLLANDS KROON – Vandaag is het bewolkt met aanvankelijk kans op enige regen. In de middag komt de zon soms tevoorschijn. De temperatuur loopt op naar 17 tot 18 graden. De zuidwestenwind is matig, aan zee soms vrij krachtig. Zaterdag kan er een beetje regen vallen. Over het algemeen is het echter droog en met 22 graden vrij warm. Zondag afkoeling en buien.
De komende dagen neemt de bewolking toe en is het wisselvallig in Wieringerwaard. De temperatuur daalt tot 15 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 13 °C. De wind draait geleidelijk naar het noorden en is matig, windkracht 4. Vanaf woensdag neemt de kans op neerslag weer af en wordt het overdag warmer met temperaturen rond 20 °C.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.