Weerbericht Hollands Kroon – kans op (mot)regen

HOLLANDS KROON – Vandaag is het bewolkt en vooral in de ochtend valt er wat (mot)regen. Daarna meest droog weer en maxima tot 21 graden. De wind waait matig uit het westen. 
Het weer voor zondag
Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt maar het blijft droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 20 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 19 °C.
Het weer voor na zondag
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon, met woensdag kans op onweer. De temperatuur stijgt tot 21 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 16 °C. De wind is matig, windkracht 4. Vanaf vrijdag wordt het overdag kouder met temperaturen rond 19 °C.
 

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs