2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – kans op (mot)regen

HOLLANDS KROON – Vandaag is het bewolkt en vooral in de ochtend valt er wat (mot)regen. Daarna meest droog weer en maxima tot 21 graden. De wind waait matig uit het westen. 
Het weer voor zondag
Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt maar het blijft droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 20 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 19 °C.
Het weer voor na zondag
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon, met woensdag kans op onweer. De temperatuur stijgt tot 21 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 16 °C. De wind is matig, windkracht 4. Vanaf vrijdag wordt het overdag kouder met temperaturen rond 19 °C.
 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.