Weerbericht Hollands Kroon – Kans op winterse neerslag en het wordt 5 graden

Hollands Kroon – Het weer van vandaag lijkt een copy van die van gisteren. Felle opklaringen afgewisseld door perioden van (winterse) neerslag in de vorm van natte sneeuw en/of hagel, waarbij een klap onweer niet is uitgesloten. De middagtemperatuur loopt op naar 4 á 5 graden bij een zwak tot matige wind uit het noordwesten, 3Bft. In de nacht naar vrijdag gaat het 1 á 2 graden vriezen.
Vrijdag is er meer ruimte voor de zon en neemt de neerslagkans ook af. De middagtemperatuur loopt op naar 5 gaden bij een kalme wind uit het westen, 2Bft. ’s Nachts gaat het een paar graden vriezen.
Het weekend verloopt zonnig en met 6 graden is de temperatuur vrijwel op het niveau van het jaarlijkse gemiddelde. De wind komt uit het noordoosten en is matig 4Bft. Na het weekend neemt de bewolking weer toe en later volgende week gaat de temperatuur weer richting de 8 á 9 graden en neemt ook de kans op een bui weer toe.
eps_pluim_tt_06235

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs