2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – Kans op winterse neerslag en het wordt 5 graden

Hollands Kroon – Het weer van vandaag lijkt een copy van die van gisteren. Felle opklaringen afgewisseld door perioden van (winterse) neerslag in de vorm van natte sneeuw en/of hagel, waarbij een klap onweer niet is uitgesloten. De middagtemperatuur loopt op naar 4 á 5 graden bij een zwak tot matige wind uit het noordwesten, 3Bft. In de nacht naar vrijdag gaat het 1 á 2 graden vriezen.
Vrijdag is er meer ruimte voor de zon en neemt de neerslagkans ook af. De middagtemperatuur loopt op naar 5 gaden bij een kalme wind uit het westen, 2Bft. ’s Nachts gaat het een paar graden vriezen.
Het weekend verloopt zonnig en met 6 graden is de temperatuur vrijwel op het niveau van het jaarlijkse gemiddelde. De wind komt uit het noordoosten en is matig 4Bft. Na het weekend neemt de bewolking weer toe en later volgende week gaat de temperatuur weer richting de 8 á 9 graden en neemt ook de kans op een bui weer toe.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.