Weerbericht Hollands Kroon – kleine kans op een bui.

Hollands Kroon – Vandaag blijft er kans op een bui tot een eind in de middag, in de namiddag en avond is het vrijwel droog. Er zijn regelmatig opklaringen, maar de bewolking overheerst nog wel. Matige wind uit west tot noordwest, maximum rond 10 graden. Maandag matige wind uit west tot zuidwest. Daardoor een enkele bui maar vrij veel opklaringen. Dat geldt ook voor dinsdag, woensdag en donderdag is het droog en vrij zonnig.
Vanaf maandag komt er een hogedrukgebied tot ontwikkeling met het centrum net west van de Britse Eilanden en een rug richting midden Europa het zorgt voor stabilisatie en overwegend droog weer gedurende de MD-periode. Woensdag lijkt een afsplitsing van het hoog via onze omgeving naar oost Europa te trekken. De stroming wordt dan tijdelijk oostelijk en op hoogte zuidoostelijk, waardoor er donderdag en deels ook vrijdag zachtere lucht opdringt. Gedurende de EPS periode voert de NW-N stroming aanzienlijk koudere lucht aan in een cylonale aanvoer. De lagedruk vinden we dan meest boven Scandinavie en zuidoost Europa, de hogedruk west van Ierland op de oceaan.
Grote kans op een wisselvallig en tamelijk bewolkt weertype. De temperatuur ligt het grootste deel van de periode ruim beneden de normale waarde voor deze tijd van het jaa

Dag Zonkans Neerslagkans Min. temperatuur Max. temperatuur Windrichting Windsnelheid
Zo 30% 60% 5 10 nw 3-4
Ma 40% 30% 3 12 zw 4
Di 50% 20% 3 12 nw 3
Wo 70% 10% 2 13 oost 2
Do 50% 30% 4 15 zo 3
Vr 20% 70% 7 13 west 3
Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs