2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – kleine kans op een bui.

Hollands Kroon – Vandaag blijft er kans op een bui tot een eind in de middag, in de namiddag en avond is het vrijwel droog. Er zijn regelmatig opklaringen, maar de bewolking overheerst nog wel. Matige wind uit west tot noordwest, maximum rond 10 graden. Maandag matige wind uit west tot zuidwest. Daardoor een enkele bui maar vrij veel opklaringen. Dat geldt ook voor dinsdag, woensdag en donderdag is het droog en vrij zonnig.
Vanaf maandag komt er een hogedrukgebied tot ontwikkeling met het centrum net west van de Britse Eilanden en een rug richting midden Europa het zorgt voor stabilisatie en overwegend droog weer gedurende de MD-periode. Woensdag lijkt een afsplitsing van het hoog via onze omgeving naar oost Europa te trekken. De stroming wordt dan tijdelijk oostelijk en op hoogte zuidoostelijk, waardoor er donderdag en deels ook vrijdag zachtere lucht opdringt. Gedurende de EPS periode voert de NW-N stroming aanzienlijk koudere lucht aan in een cylonale aanvoer. De lagedruk vinden we dan meest boven Scandinavie en zuidoost Europa, de hogedruk west van Ierland op de oceaan.
Grote kans op een wisselvallig en tamelijk bewolkt weertype. De temperatuur ligt het grootste deel van de periode ruim beneden de normale waarde voor deze tijd van het jaa

Dag Zonkans Neerslagkans Min. temperatuur Max. temperatuur Windrichting Windsnelheid
Zo 30% 60% 5 10 nw 3-4
Ma 40% 30% 3 12 zw 4
Di 50% 20% 3 12 nw 3
Wo 70% 10% 2 13 oost 2
Do 50% 30% 4 15 zo 3
Vr 20% 70% 7 13 west 3

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.