Weerbericht Hollands Kroon – lekker zomers

HOLLANDS KROON – Vandaag is het droog en vrij zonnig zomerweer. De maxima komen uit op waarden tussen 22 en 24 graden en de wind waait matig uit het oosten tot noordoosten.
Het weer voor donderdag
Het wordt morgen zonnig en droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 22 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 19 °C.
Het weer na donderdag
De komende dagen neemt de bewolking en neerslag toe in Hollands Kroon. De temperatuur daalt tot 19 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 15 °C. De wind draait geleidelijk naar het noordwesten en is matig, windkracht 4. Vanaf dinsdag neemt de kans op neerslag weer af en neemt de wind in kracht af tot windkracht 3.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs