2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – minder warm en meer bewolking

HOLLANDS KROON – Na de twee dagen met uitzondelijke hoge temperaturen voor eind augustus moeten wij het vandaag doen met een iets lagere temperatuur van rond de 26 graden. Ook is er wat meer bewolking in de vorm van stapelwolken, deze bewolking wijzen op de komst van een ander weertype.
Het weer voor zaterdag
Het wordt morgen zonnig en droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 25 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 20 °C.
Het weer na zaterdag
De komende dagen zijn er opklaringen en is de kans op regen hoog in Wieringerwaard. De temperatuur daalt tot 20 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 17 °C. De wind is matig, windkracht 4. Vanaf dinsdag neemt de kans op neerslag af en wordt het overdag warmer met temperaturen rond 24 °C.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.