2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – mistige start later meer zon

HOLLANDS KROON – Vandaag zijn er perioden met zon, plaatselijk afgewisseld door stapelwolken. De temperatuur komt uit op 22 tot 24 graden en de wind waait zwak tot matig uit het westen. 
Het weer voor dinsdag
Het wordt morgen geleidelijk zonniger en het blijft droog in Wieringerwaard, met vannacht en morgenochtend kans op mist. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 23 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 20 °C.
Het weer voor na dinsdag
De komende dagen is het zonnig en zo goed als droog in Wieringerwaard, met woensdag kans op onweer. Overdag wordt het 23 tot 26 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 17 °C. De wind draait geleidelijk naar het westen en is matig, windkracht 4. Vanaf vrijdag wordt het overdag kouder met temperaturen rond 19 °C.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.