2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – mistige start later op de dag mogelijk zonnig

HOLLANDS KROON – Vandaag eerst plaatselijk mist. Aan het einde van de ochtend en in middag gaat zon schijnen, maar lokaal kan de mist hardnekkig zijn. De temperatuur loopt op naar 2 tot 3 graden. Op Texel wordt het 5 graden. De wind waait matig uit het oosten.

Het weer na zondag

De komende dagen neemt de bewolking toe en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon. De temperatuur stijgt tot 10 °C overdag en 6 °C ’s nachts. De wind draait geleidelijk naar het westen en is matig, windkracht 3. In het weekend neemt de kans op zon af en wordt het overdag kouder met temperaturen rond 6 °C.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.