2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – mistige start later opklaringen


HOLLANDS KROON – Vandaag beginnen we met nog lokaal laaghangende nevel of mist maar in de middag klaart het op en komt de zon te voorschijn. De middagtemperatuur loopt op naar 3 graden bij een zwakke tot matige wind uit het zuidoosten. In de nacht naar donderdag gaat het matig vriezen, -4 tot -5 graden.

Het weer voor donderdag

Donderdag is een overgangsdag naar warmer weer, donderdag overdag veel zon maar nog wel fris met maximaal 2 graden. De wind is matig, 3Bft, en waait uit het zuidoosten. In de nacht naar vrijdag gaat het enkele graden vriezen.

Het weer voor de langere termijn

Na donderdag nemen wij voor nu afscheid van de vorst. Overdag lopen de temperaturen op naar 6 á 7 graden en ook in de nachten zal het niet meer gaan vriezen. De wind draait naar het zuiden en neemt toe tot matig 3 á 4Bft. Vanaf zondag neemt de kans op wisselvallig weer toe en stijgt de kans op neerslag. Kijkend naar de 14-daagse verwachting dan zien wij dat februari geen vorst maand zal gaan worden. Overdag rond de 8 graden en in de nachten rond de 4 graden. Ook neemt de kans dat het weer een echte kwakkelwinter gaat worden toe.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.