Weerbericht Hollands Kroon – mistige start later opklaringen

Hollands Kroon – Na het optrekken van de mist en het wegtrekken van lage bewolking, schijnt zaterdag de zon. Wel komt er in de loop van de dag sluierbewolking. De temperatuur stijgt naar waarden tussen 11 en 14 graden. De wind waait uit het zuiden tot zuidoosten en is matig, aan de kust en op het IJssel- en Markermeer (vrij) krachtig. Met Pasen is het wisselvallig weer. Op paaszondag vallen er buien met kans op onweer. Paasmaandag regen en ook veel wind.
In de nacht naar zondag is er veel bewolking en gaat het van het westen uit regenen. De minimumtemperatuur ligt rond 6 graden. De wind is zuid- tot zuidoost en is vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig. In de loop van de nacht draait de wind naar zuidwest en neemt later af naar matig, langs de kust vrij krachtig.
Zondagochtend trekt de regen richting Duitsland weg en klaart het van het westen uit op. Wel ontstaan er stapelwolken en in de middag komen er buien voor, daarbij is ook onweer mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 12 graden. De wind is zuid tot zuidoost en is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer soms krachtig.
eps_pluim_tt_06235

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs