2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – mistige start later opklaringen

Hollands Kroon – Na het optrekken van de mist en het wegtrekken van lage bewolking, schijnt zaterdag de zon. Wel komt er in de loop van de dag sluierbewolking. De temperatuur stijgt naar waarden tussen 11 en 14 graden. De wind waait uit het zuiden tot zuidoosten en is matig, aan de kust en op het IJssel- en Markermeer (vrij) krachtig. Met Pasen is het wisselvallig weer. Op paaszondag vallen er buien met kans op onweer. Paasmaandag regen en ook veel wind.
In de nacht naar zondag is er veel bewolking en gaat het van het westen uit regenen. De minimumtemperatuur ligt rond 6 graden. De wind is zuid- tot zuidoost en is vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig. In de loop van de nacht draait de wind naar zuidwest en neemt later af naar matig, langs de kust vrij krachtig.
Zondagochtend trekt de regen richting Duitsland weg en klaart het van het westen uit op. Wel ontstaan er stapelwolken en in de middag komen er buien voor, daarbij is ook onweer mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 12 graden. De wind is zuid tot zuidoost en is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer soms krachtig.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.