Weerbericht Hollands Kroon – mooie herfstdag, morgen nazomers

HOLLANDS KROON – Na wederom een frisse nacht hebben wij vandaag een dag met behoorlijk wat zonnige momenten. De matige wind waait uit het zuiden/zuidwesten en voert warme lucht met zich mee waardoor de temperatuur oploopt naar 17 á 18 graden.

Donderdag is de warmste dag van deze week met 20 mogelijk zelfs 21 graden bij een matige zuidwestelijke wind en veel zon. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar 11 graden en draait de wind naar het noorden.

En dat gaan we dan ook direct merken aan de temperatuur, die gaat vrijdag niet meer boven de 14/15 graden uitkomen. Wel is de wind matig waardoor het niet al te fris gaat aanvoelen. De zon zal ook een stuk minder te zien zijn door de aanwezige bewolking.

Het weekend verloopt bewolkt met af en toe wat zonnige momenten en met 14 graden op zaterdag en 15 graden op zondag is de temperatuur 2 tot 3 graden onder normaal voor de tijd van het jaar. Het blijft wel droog.

Voor meer weer kijk je op de website van ons weerstation

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs