2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – nevelige start in de middag kans op (onweers)buien

HOLLANDS KROON – Vandaat start de dag met veel bewolking en kan het nevelig of mistig zijn. Later laat de zon zich wat vaker zien, maar in de middag komen er enkele (onweers)buien tot ontwikkeling. De temperatuur loopt op naar tussen 20 en 23 graden. Vlak aan zee zijn de maxima iets lager. De wind is zwak tot matig uit het noordwesten tot noorden, later ruimend naar noord tot noordoost. Het weekeinde verloopt warm met kans op een bui. Vooral zondag zijn er ook perioden met zon.
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon, met dinsdag kans op onweer. De temperatuur daalt tot 18 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 15 °C. De wind waait uit het noordoosten en is matig, windkracht 4.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.