Weerbericht Hollands Kroon – nevelige start in de middag kans op (onweers)buien

HOLLANDS KROON – Vandaat start de dag met veel bewolking en kan het nevelig of mistig zijn. Later laat de zon zich wat vaker zien, maar in de middag komen er enkele (onweers)buien tot ontwikkeling. De temperatuur loopt op naar tussen 20 en 23 graden. Vlak aan zee zijn de maxima iets lager. De wind is zwak tot matig uit het noordwesten tot noorden, later ruimend naar noord tot noordoost. Het weekeinde verloopt warm met kans op een bui. Vooral zondag zijn er ook perioden met zon.
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon, met dinsdag kans op onweer. De temperatuur daalt tot 18 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 15 °C. De wind waait uit het noordoosten en is matig, windkracht 4.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs