2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – onstuimig met in de ochtend en avond regen

HOLLANDS KROON – Vandaag zijn er perioden met regen: vooral in de ochtend en avond. Maxima rond 11 graden. De wind ruimt van zuidoost naar zuid tot zuidwest en is boven land krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer hard tot stormachtig met kans op rukwinden tussen 75 en 95 km/uur. 

Het weer voor maandag

Het wordt morgen geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Hollands Kroon, met morgenochtend en morgenmiddag regen. De temperatuur stijgt tot 11 °C en de wind is stormachtig, windkracht 8. Morgenavond is het stormachtig en koelt het af tot ongeveer 10 °C.

Het weer na maandag

De komende dagen is het bewolkt en neemt de kans op regen af in Hollands Kroon. De temperatuur daalt tot 6 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 6 °C. De wind draait geleidelijk naar het noorden en is vrij krachtig, windkracht 5. In het weekend worden de nachten kouder met temperaturen rond 1 °C en neemt de wind in kracht af tot windkracht 2.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.