Weerbericht Hollands Kroon – onstuimig met kans op onweer en hagel

Hollands Kroon – Vandaag hebben wij te maken met een onstuimig weer type waarbij de kans op hagel en een klap onweer niet is uitgesloten. De wind is hard 7Bft boven  het open veld en aan de kust mogelijk stormachtig 8Bft. Hierbij kunnen zware rukwinden tot 80km/u voorkomen, aan de kust zelfs 100km/u. De temperatuur is met 9 graden nog steeds te hoog voor de tijd van het jaar. De harde wind blijft ook in de nacht naar dinsdag doorstaan.
Dinsdag is er meer ruimte voor de zon maar de vrij krachtige wind blijft uit het westen waaien. De temperatuur komt uit op zo’n 8 graden en er kan een enkele bui vallen. De rest van de week is een copy van de dinsdag, wisselvallig met van tijd tot tijd een bui maar ook zonnige perioden. De temperatuur schommelt zo rond de 7 graden maar eind van de week iets lager zo rond de 6 graden.
eps_pluim_tt_06235

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs