2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – Onstuimig met regen- en onweersbuien

HOLLANDS KROON – Vandaag neemt de bewolking toe en in de ochtend is al een bui mogelijk. Zwaardere buien passeren in de middag. Daarbij kan het tot onweer en windstoten komen. Vervolgens een tijdelijke afname van de buiigheid, maar in de avond weer meer buien. De temperatuur stijgt naar circa 13 graden. De wind is eerst zuidwest en matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig. Dinsdagavond aan zee een harde wind uit het westen tot noordwesten.
Het weer voor woensdag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Hollands Kroon, met morgenochtend en morgenmiddag regen. De temperatuur stijgt tot 13 °C en de wind is vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 12 °C.
Het weer na woensdag
De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en neemt de kans op regen af in Hollands Kroon. Het is 12 °C overdag en de temperatuur ’s nachts daalt tot 5 °C. De wind draait geleidelijk naar het oosten en is matig, windkracht 4.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.