2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – overdag veel zon, vanavond regen


HOLLANDS KROON – Vandaag is het overdag veel al zonnig maar in de middag neemt de bewolking toe en vanavond kunnen er enkele buien vallen maar veel regen zal er niet vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 19 graden bij een matige zuidwestelijke wind. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar 14 graden.

Het weer voor dinsdag

Dinsdag wordt een warme dag met een middagtemperatuur van rond de 23 graden met veel ruimte voor de zon maar er zijn ook perioden met bewolking. De wind is matig en waait uit het zuidwesten. ’s Nachts daalt de temperatuur naar 15 graden.

Het weer na dinsdag

Vanaf woensdag gaan we een periode in van onstabiel weer, zon en bewolking waaruit ook neerslag gaat vallen wisselen elkaar af. De temperatuur op woensdag loopt op naar 24 graden en misschien wel 25 graden wat dan de eerste zomerse dag van dit jaar zal zijn. De wind is matig en waait uit het zuidoosten. De rest van de week ziet er niet veel anders uit, zon, bewolking en neerslag wisselen elkaar af, de wind draait via het zuidwesten naar het noordwesten en is matig. De temperatuur gaat wel een stapje terug doen naar overdag rond de 16 graden en in de nachten rond de 10 graden.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.