Weerbericht Hollands Kroon – regen en veel wind

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Holland Kroon – Vandaag lijkt het meer herfst dan winter, de wind is krachtig 6BFt en met vlagen zelfs hard 7Bft en waait uit het zuidwesten. Ook vallen er regelmatig buien die waarbij rukwinden tot 80km/u niet zijn uitgesloten. Vooral het verkeer kan hier veel last van ondervinden. De temperatuur loopt op naar een recordwarme 11 graden. In de nacht naar donderdag koelt het af naar 6 graden maar kan het wel weer langdurig gaan regenen.
Donderdag is de mooiste dag van de week, er is ruimte voor de zon maar met 8 graden wel weer een stuk frisser dan vandaag. De wind is matig 4Bft en waait uit het zuidwesten. ’s Avonds komt er bewolking binnendrijven en daaruit gaat in de nacht naar vrijdag wat lichte neerslag vallen.
Vrijdag is het stormachtig. Veel wind, mogelijk zelfs even een echte zuidwesterstorm 8Bft. Het blijft wel zo goed als droog en de temperatuur loopt op naar een veelste hoge 11 graden. Normaal voor deze periode van het jaar is overdag 4 graden en in de nachten rond het vriespunt.
Het weekend verloopt kletsnat, zaterdag valt er veel regen en ook zondag houden wij het niet droog en kan het soms even langdurige gaan regenen. De wind is op zaterdag krachtig 6Bft en op zondag 4Bft. Op beide dagen ligt de middagtemperatuur zo rond de 11 graden.
eps_pluim_tt_06235

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category