2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – regenachtig en het wordt 9 graden

Hollands Kroon – Na een paar mooie dagen is het vandaag en morgen ronduit herfstachtig met veel wind en van tijd tot tijd ook veel regen. Vanochtend is het nog redelijk droog maar vanmiddag zal het vaak langdurig gaan regenen. De middagtemperatuur loopt op naar 9 graden bij een vrij krachtige wind uit het zuidwesten 5bft maar boven land en aan de kust 6 á 7Bft, met kans op rukwinden tot 75km/u.
Ook zondag is ronduit een kletsnatte dag, de middagtemperatuur loopt op tot in de dubbele cijfers 10 á 11 graden bij een krachtige wind uit het zuidwesten 6Bft, mogelijk hard 7Bft met kans op rukwinden tijdens een (stevige) regenbui. De regen zet ook nog in de nacht naar maandag door.
De nieuwe week ziet er dan weer heel anders uit, op maandag nog een wat motregen maar ook alweer ruimte voor de zon en een middagtemperatuur van rond de 7 graden bij een nog steeds vrij krachtige wind uit het westen, 5Bft. Dit weerbeeld blijven wij zeker t/m woensdag houden al draait de wind wel door naar het noordwesten en zwakt af tot matig 4Bft. In de nacht van dinsdag op woensdag kan er wat winterse neerslag gaan vallen.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.