Weerbericht Hollands Kroon – regenachtig en het wordt 9 graden

Hollands Kroon – Na een paar mooie dagen is het vandaag en morgen ronduit herfstachtig met veel wind en van tijd tot tijd ook veel regen. Vanochtend is het nog redelijk droog maar vanmiddag zal het vaak langdurig gaan regenen. De middagtemperatuur loopt op naar 9 graden bij een vrij krachtige wind uit het zuidwesten 5bft maar boven land en aan de kust 6 á 7Bft, met kans op rukwinden tot 75km/u.
Ook zondag is ronduit een kletsnatte dag, de middagtemperatuur loopt op tot in de dubbele cijfers 10 á 11 graden bij een krachtige wind uit het zuidwesten 6Bft, mogelijk hard 7Bft met kans op rukwinden tijdens een (stevige) regenbui. De regen zet ook nog in de nacht naar maandag door.
De nieuwe week ziet er dan weer heel anders uit, op maandag nog een wat motregen maar ook alweer ruimte voor de zon en een middagtemperatuur van rond de 7 graden bij een nog steeds vrij krachtige wind uit het westen, 5Bft. Dit weerbeeld blijven wij zeker t/m woensdag houden al draait de wind wel door naar het noordwesten en zwakt af tot matig 4Bft. In de nacht van dinsdag op woensdag kan er wat winterse neerslag gaan vallen.
eps_pluim_tt_06235

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs